Trustpilot
(5) Κριτικές

Κόφτης πλάσματος - 65 A - 400 V - IGBT - HF - Κύκλος λειτουργίας 100% ανάφλεξη

419,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10021418

|

Μοντέλο: S-PLASMA 60U

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Τετάρτη 8 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
419,00 €
419,00 €
0%
1.257,00 €
398,05 €
5%
2.095,00 €
377,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρό - μέγιστο ρεύμα κοπής 65 A, 100 % κύκλος λειτουργίας
  • Πίνακας ελέγχου με οθόνη LED, μανόμετρο και επιλογέα ελέγχου
  • Αποτελεσματικό - σύγχρονος μετατροπέας IGBT και ανάφλεξη HF
  • Ακρίβεια - γρήγορη κοπή χωρίς παραμορφώσεις έως 22 mm πάχος υλικού
  • Κινητό - συμπαγείς διαστάσεις και λαβή μεταφοράς
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.2

Βασισμένο σε 5 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Πλήρης σύσταση.

Σύμφωνα με όλες τις απόψεις στο διαδίκτυο σχετικά με αυτήν τη συσκευή, την προτείνω επίσης. Διάβασα πολλές θετικές συμμετοχές και αυτό με ώθησε να αγοράσω ένα κόφτη. Μπορώ αναμφίβολα να το προτείνω περαιτέρω και να προσθέσω άλλη μια θετική γνώμη για αυτήν τη συσκευή. Γρήγορη αποστολή, το προϊόν παραδόθηκε την επόμενη μέρα, καλά συσκευασμένο. Σύντομες και επίκαιρες οδηγίες με σημειώσεις ασφαλείας. Πολύ απλή διεπαφή, εύκολος έλεγχος της συσκευής - όλα είναι εντάξει Όσο για τη δοκιμή κοπής, θα δημοσιεύσω ένα σύντομο βίντεο στο YT - φαίνεται πολύ καλό.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Τέλειος!

Ο κόφτης πλάσματος με εντυπωσίασε πραγματικά, για να είμαι ειλικρινής. Η φιλικότητα προς το χρήστη είναι εκπληκτική - η διεπαφή είναι τόσο απλή, που δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ πολύ. Αλλά μετά η παράσταση! Τρέλα! Πραγματικά ταρακούνησε και τα τεχνικά δεδομένα αντιστοιχούσαν απόλυτα στην πραγματικότητα, κάτι που πραγματικά με εξέπληξε. Το εγχειρίδιο ήταν επίσης πολύ καλά φτιαγμένο και με βοήθησε πολύ. Είναι παιχνιδάκι στη χρήση και η απόδοση σε συναρπάζει. Προσθέστε σε αυτά τη γρήγορη αποστολή, την ασφαλή συσκευασία και το έξυπνο εγχειρίδιο – τέλειο!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Ο καλύτερος κόφτης

Πολύ καλή επιλογή. Αρχικά, ήμουν δύσπιστος γιατί δεν μπορούσα να βρω βίντεο σχετικά με το προϊόν, οπότε δεν ήξερα τι να περιμένω ή πώς θα ήταν το κόψιμο. Βρήκα μόνο μερικές κριτικές στο διαδίκτυο. Και αυτό είναι όλο. Αυτό που τελικά με έπεισε να το αγοράσω ήταν η σχετικά χαμηλή τιμή, 65Α και ένας πραγματικά δυνατός κύκλος. Κάτι που φαινόταν αρκετά απίστευτο για αυτό το εύρος τιμών. Ωστόσο, ένας μικρός αριθμός θετικών απόψεων στο Διαδίκτυο έδειξε ότι οι παράμετροι φαινόταν να είναι ρεαλιστικές ή τουλάχιστον πολύ κοντά στις πραγματικές. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτή είναι μια πραγματικά καλή επιλογή. Ανάλογα με την εργασία, ο κύκλος μπορεί να είναι μικρότερος - αλλά αυτό εξαρτάται πιθανώς από τις συνθήκες περιβάλλοντος κατά τη συγκόλληση. Το κόψιμο είναι χωρίς πιτσιλίσματα, όλα φουσκώνουν όμορφα. Χειρίζεται τα παχύτερα υλικά πολύ καλά και γρήγορα. Με μια λέξη, ένα προϊόν που αξίζει πραγματικά την προσοχή σας. Το πίσω μέρος του περιβλήματος τρίζει ελαφρά, αλλά θα μπορούσε να βελτιωθεί - επειδή ολόκληρη η συσκευή φαίνεται πραγματικά συμπαγής. Η συσκευή έφτασε χωρίς βύσμα και δεν περιλαμβανόταν στο σετ (400V), που είναι αρκετά στάνταρ για 3P και σε αυτή την τιμή δεν έχω κανένα σημαντικό παράπονο, αλλά καλύτερα να την έχω στο σετ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η ευκολία ελέγχου, χωρίς κουμπιά - όλα είναι εύκολα υπό έλεγχο. Συνοψίζοντας, ΑΞΙΖΕΙ!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Slovakia

κόφτης πλάσματος 65 Α

Δεν δόθηκε το σωστό καλώδιο γείωσης, δεν μπορείτε να βρείτε καμία απάντηση σε αυτό το πρόβλημα. Κάποιοι σύνδεσμοι κάπου όπου δεν λειτουργεί, δίνει σε όλο αυτό το κατάστημα μια κακή εικόνα!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας