Trustpilot
(6) Κριτικές

Συγκολλητής αλουμινίου - TIG AC/DC - 220 A - 8 μέτρα καλώδιο - Pulse

819,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10021056

|

Μοντέλο: S-ALU 220 PRO

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Αποστολή περίπου Παρασκευή 10 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
819,00 €
819,00 €
0%
2.457,00 €
778,05 €
5%
4.095,00 €
737,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Κύκλος λειτουργίας 60% στα 220 A
  • Μέγιστη ελευθερία κινήσεων με καλώδιο 8 μέτρων, διάταξη καλωδίου και πεντάλ ποδιού
  • Συγκολλητής TIG με AC και DC, κατάλληλος και για αλουμίνιο
  • Ακριβής συγκόλληση με ακριβή έλεγχο όλων των παραμέτρων συγκόλλησης
  • Ρυθμιζόμενες τιμές για το χρόνο μετά τη ροή αερίου, τον ρυθμό παλμού, τον παλμό, τον κύκλο λειτουργίας και το καθαρό πλάτος
  • Ισχυρή τεχνολογία MOSFET με διακόπτη 2/4 και ανάφλεξη HF
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

Βασισμένο σε 6 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon France

ΤΖΗΝ

Πολύ καλό προϊόν, χρησιμοποιημένο για 6 χρόνια άρα 4 ως επαγγελματίας (Λεβητοποιός).

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon France

Πολύ εύκολο στη χρήση

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να συγκολλάτε σωστά με το TIG, σας προτείνω ένα πολύ λεπτομερές ξεχωριστό εγχειρίδιο ρύθμισης. Και είναι επίσης κατάλληλο για επαγγελματίες με τον πολύ μακρύ φακό του

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Italy

Εξαιρετική

Μικρή εισαγωγή, δεν είμαι επαγγελματίας και έχω μικρή εμπειρία συγκόλλησης TIG, πριν χρησιμοποιήσω συγκολλητή με σκανδάλη ανύψωσης. Το μηχάνημα έφτασε νωρίτερα από το αναμενόμενο με εξαιρετική συσκευασία, στη συσκευασία βρήκα τα καλώδια σφιγκτήρα και γείωσης μεγάλου τμήματος και πολύ μακριά, ο φακός tig είναι εξαιρετικής κατασκευής με καλώδιο μήκους άνω των έξι μέτρων, το πεντάλ είναι εξ ολοκλήρου από μέταλλο με μακριά καλώδια όπως το καλώδιο του πυρσού, το μέγιστο ρεύμα μπορεί να ρυθμιστεί στο πεντάλ μέσω ενός πλευρικού ποτενσιόμετρου, επιπλέον το πεντάλ μπορεί να ελέγξει τη σκανδάλη συνδέοντας τον διπολικό σύνδεσμο αντί για τον πυρσό, η αύξηση του ρεύματος με το πεντάλ απαιτεί ενεργοποίηση με τον διακόπτη κάτω δεξιά. Το μηχάνημα φαίνεται πολύ καλά κατασκευασμένο, δεν ξέρω αν τα εσωτερικά εξαρτήματα είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά το ελπίζω, τα μόνα ελαττώματα είναι οι οδηγίες, πολύ λεπτομερείς για την ασφάλεια, πολύ κακή για τα υπόλοιπα, ωστόσο είναι στα ιταλικά, το Ο σωλήνας αερίου είναι από διαφανές πλαστικό μάλλον μακρύ αλλά πολύ άκαμπτο, θα έλεγα ότι η ποιότητα αυτού δεν είναι ευθυγραμμισμένη με τα υπόλοιπα. Έχω διαβάσει και άλλες κριτικές όπου λέγεται ότι το μηχάνημα αναφέρει φουσκωμένες προδιαγραφές σε σύγκριση με το μέγιστο ρεύμα, μπορεί να είναι αλλά τα 220 αμπέρ είναι πολλά και για να τα εκμεταλλευτείς θα χρειάζεσαι τροφοδοσία Enel τουλάχιστον 4500 W, οι βύσματα εξόδου είναι τα μικρα μαλλον με 220 Α μπορουν να εχουν προβλημα ειδικα αν δεν ειναι καλα σφιγμενα αλλα ισχυει αυτο που ειπωθηκε πριν (ισως δεν φτανει τα 220 Α και σε καμια περιπτωση δεν θα τα χρησιμοποιησω ποτε) προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος το μηχάνημα είναι πέρα από τις προσδοκίες μου, δεδομένου ότι πλήρωσα 729 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του πεντάλ, στο παρεχόμενο βρήκα επίσης ένα σετ ακροφύσια για τον πυρσό, τρεις πένσες διαφορετικών διαμέτρων για τα ηλεκτρόδια τουγκφράμιου και ένα ηλεκτρόδιο γενικής χρήσης, τα μηχανήματα ιταλικής κατασκευής κοστίζουν τριπλάσια τόσο πολύ, δεν ξέρω αν θα βρω βοήθεια σε περίπτωση βλάβης, αλλά πριν ξοδέψω ένα ποσό ίσο με την τιμή ενός ιταλικού αυτοκινήτου, πρέπει να κάψω τρία από αυτά. Δεν ξέρω καν αν μπορεί να τροφοδοτηθεί με γεννήτρια, δεν αναφέρεται στο manual, θα μάθω σύντομα, σε ότι με αφορά θα το πρότεινα χωρίς αμφιβολία, φυσικά όσοι δεν το κάνουν έχουν εμπειρία με ένα μηχάνημα TIG πρέπει να παίξεις λίγο μαζί του για να εξοικειωθείς μαζί του.τις πολυάριθμες εντολές. Καλή συγκόλληση σε όλους.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 5 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Τέλειος

Ταιριάζει απόλυτα με την περιγραφή!! Λειτουργεί πολύ καλά!!!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Stamos!

Αμερικανός που ζει στην Ευρώπη και η διαφορά στην ποιότητα των μηχανημάτων είναι τεράστια. Το τελευταίο μου μηχάνημα ήταν ένα Lincoln 225 TIG που είναι ένα μεγαλύτερο, βαρύτερο μηχάνημα μετασχηματιστή. Είναι χτισμένο σαν δεξαμενή και ζυγίζει έναν τόνο. Τώρα στο εξωτερικό χρειαζόμουν ένα μηχάνημα αντικατάστασης και πάντα ήμουν δύσπιστος με τα μηχανήματα inverter, καθώς δεν φαίνεται να έχουν διάρκεια. Δοκίμασα ένα Stahlwork, το μηχάνημα φαινόταν εντάξει, αλλά το πεντάλ ήταν απολύτως τρομερής ποιότητας. Πήρα άλλη μια ευκαιρία με το Stamos καθώς το μηχάνημα είχε όλα τα κριτήρια που μου φάνηκαν καλά: αναλογικά χειριστήρια, πολλές ρυθμίσεις και σωστό πεντάλ ποδιού. Όλα, από το κουτί που έφτασε το προϊόν μέχρι τα εξαρτήματα είναι όλα κορυφαίας ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του πεντάλ ποδιού! Αυτό το μηχάνημα έχει πολύ ανταγωνιστική τιμή και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα χρειαζόταν κανείς χωρίς όλο το χνούδι των ψηφιακών χειριστηρίων. Θα δώσω στο μηχάνημα μια πιο ενδελεχή δοκιμή και θα αναφέρω, αλλά μέχρι στιγμής αυτό το μηχάνημα είναι ΣΤΕΡΕΟ. Παράπονα: - Όπως σημείωσε ένας προηγούμενος αναθεωρητής, η σύνδεση αερίου είναι απλώς μια ράβδος σωλήνα με έναν άκαμπτο διαφανή σωλήνα. Θα προτιμούσα έναν κατάλληλο σωλήνα αερίου υψηλής θερμοκρασίας, αλλά αυτό λειτουργεί.- Ο φακός TIG που περιλαμβάνεται είναι ογκώδης. Προτιμώ τους ελαφρύτερους, πιο ευέλικτους φακούς από το CK (χωρίς τα χειριστήρια).- Θα προτιμούσα εάν το μηχάνημα χρησιμοποιούσε την πιο κοινή σύνδεση πυρσού περιστροφής.- Όταν χρησιμοποιείτε πεντάλ ποδιού, ο κύριος έλεγχος ρεύματος βρίσκεται στο πεντάλ σε αντίθεση με η μηχανή. Παράξενο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτό.

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Σούπε

Όλα τέλεια

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας