Trustpilot
Σε έκπτωση
(11) Κριτικές

Τραπέζι συγκόλλησης με περίγραμμα - 1000 kg - {{worktop_dimensions_474_temp}} cm

699,00 € 829,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10021465

|

Μοντέλο: SWG-TABLE1200-3D

Χαμηλό απόθεμα

Βιαστείτε! Μόνο λίγα αντικείμενα έχουν απομείνει!

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 23 Μαΐου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
699,00 €
3+
5%
664,05 €
5+
10%
629,10 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Στιβαρό - η σταθερή κατασκευή μπορεί να συγκρατήσει ακόμη και βαριά κομμάτια εργασίας έως και συνολικό φορτίο 1000 kg
  • Σταθερό - τέσσερα πόδια 50 x 50 mm παρέχουν σταθερότητα
  • Πρακτικό - οι ομοιόμορφα κατανεμημένες οπές στον πάγκο εργασίας και στο περίγραμμα διευκολύνουν τη στερέωση αντικειμένων στη θέση τους
  • ευρύχωρος - {{worktop_dimensions_474_temp}} cm πάγκος εργασίας προσφέρει αρκετό χώρο για μεγάλα τεμάχια εργασίας
  • Αντοχή σε φορτία - 6 πάχος τραπεζιού mm μπορεί να αντέξει ακόμη και βαριά φορτία
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΕΓΓΎΗΣΗ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.5

Βασισμένο σε 11 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Σταθερότητα

Ένα υπέροχο τραπέζι για διάφορες εργασίες. Το παρήγγειλα λόγω πολλών θετικών απόψεων για τη σταθερότητα και χρειαζόμουν ένα τραπέζι για ακριβή εργασία. Και μπορώ σίγουρα να προτείνω αυτό το μοντέλο και σε άλλους αγοραστές/αναζητούντες. Και ένα τεράστιο πλεονέκτημα είναι η τιμή - είναι αρκετές φορές φθηνότερο από τους ομολόγους του. ΙΔΑΝΙΚΟ - για χόμπι συγκολλητές

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Καλύτερη τιμή

Αγόρασα το τραπέζι μόνο λόγω της τιμής. Έψαχνα εδώ και καιρό ένα τραπέζι συγκόλλησης για τη συγκόλληση απλών αρμών και χρειάστηκα ένα τρισδιάστατο τραπέζι για την τοποθέτηση διαφόρων σχημάτων. Στην περίπτωσή μου, οι οπές των 16 mm ταιριάζουν στα περισσότερα φθηνότερα αξεσουάρ, κάτι που είναι ένα απόλυτο πλεονέκτημα. Δεν έχω καταφέρει να βρω ένα προϊόν σε αυτή την τιμή ακόμα, τα περισσότερα τραπέζια είναι διπλά πιο ακριβά. Τα πιο ακριβά τραπέζια της αγοράς έχουν λίγο πιο χοντρό πάνω μέρος και ίσως αυτός είναι ο λόγος. Είναι 6 mm εδώ - αλλά βασικά, αν δεν συγκολλήσετε στοιχεία που ζυγίζουν αρκετές εκατοντάδες κιλά, μάλλον δεν χρειάζεται παχύτερη λαμαρίνα. Ή μήπως είναι, δεν ξέρω. Στην περίπτωσή μου, ο αποφασιστικός παράγοντας ήταν η τιμή και αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το προϊόν είναι πολύ σταθερό, τίποτα δεν κινείται ή ταλαντεύεται. 100% ικανοποίηση + γρήγορη αποστολή και καλά συσκευασμένο αντικείμενο. Η τιμή διαγράφει όλα τα δευτερεύοντα μειονεκτήματα, οπότε δεν θα τα γράψω.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Δουλειά TIG

Εξαιρετικά σταθερό τραπέζι εργασίας και συνολικά μπορώ μόνο να προτείνω το τραπέζι εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, από όσο μπορώ να καταλάβω, αξίζει την τιμή.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

ΜΠΛΟΥΖΑ!

Το τραπέζι συγκόλλησης με εντυπωσίασε πραγματικά. Εξαιρετικά σταθερό και ανθεκτικό - τίποτα δεν ταλαντεύεται - στέκεται σταθερά και με ασφάλεια ακόμα και κατά τις απαιτητικές εργασίες συγκόλλησης. Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, κάθε λεπτομέρεια ταιριάζει. Το τραπέζι έφτασε γρήγορα και ήταν πολύ καλά συσκευασμένο. Η γρήγορη αποστολή και η εξαιρετική συσκευασία ήταν ιδιαίτερα αξιέπαινη. Το τραπέζι έφτασε σε άψογη κατάσταση... Επίσης με εξέπληξε ευχάριστα η ευκολία συναρμολόγησης. Οι οδηγίες ήταν σαφείς και χάρη στον καλά μελετημένο σχεδιασμό μπόρεσα να συναρμολογήσω μόνος μου το τραπέζι χωρίς κανένα πρόβλημα!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Cena !

Ένα πολύ καλό τραπέζι, σταθερό, στην καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να βρω όταν πρόκειται για τραπέζια με πλαϊνά σε όλες τις πλευρές. Ρυθμιζόμενα πόδια έως αρκετά εκατοστά. Ο πάγκος είναι ανθεκτικός και σίγουρα θα αντέξει βαριά φορτία, δεν βλέπω το νόημα να αγοράσω κάτι πιο χοντρό για εργασίες στο σπίτι και στο γκαράζ. Η λαμαρίνα ήταν ελαφρώς αποχρωματισμένη, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη χρήση της. Εύκολη συναρμολόγηση, τα πάντα περιλαμβάνονται. Το προϊόν αποστέλλεται γρήγορα και παραδόθηκε την επόμενη μέρα σε καλά προστατευμένη συσκευασία. προτείνω

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Finland

αρκετά καλό τραπέζι

το πάχος της επιφάνειας του τραπεζιού είναι μόνο 6 mm. παρόλο που η σελίδα πωλήσεων μιλάει για πάχος 10 χλστ. κατά τα άλλα φαίνεται αρκετά στιβαρό.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Τέλειο εκτός από συναρμολόγηση

Το τραπέζι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου σχεδόν από κάθε άποψη. Η μόνη δυσκολία ήταν η συναρμολόγηση. Το προϊόν δεν συνοδεύεται από βίδες και δεν υπάρχουν τρύπες για βίδες. Στις οδηγίες χρήσης, το μόνο που γράφεται για τη συναρμολόγηση είναι "με βάση το σχήμα". Το expondo.hu δεν απάντησε στο email μου, οπότε μετά από μια μακρά αναζήτηση βρήκα την απόδειξη της εικασίας μου ότι τα στοιχεία πρέπει να συγκολληθούν μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το προϊόν δεν μπορεί πλέον να αποσυναρμολογηθεί, επομένως η μελλοντική παράδοση δεν θα είναι εύκολη.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας