Trustpilot
(12) Κριτικές

Ζυγαριά ζώων - 30 kg / 10 g - Αντιολισθητικό χαλάκι - οθόνη υγρού κρυστάλλου

99,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10030921

|

Μοντέλο: SBS-PS-30

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
99,00 €
99,00 €
0%
297,00 €
94,05 €
5%
495,00 €
89,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ακρίβεια - ακρίβεια ζύγισης 10 g σε μέγιστο φορτίο έως 30 kg
  • Ευρύχωρο - 63 x 40 cm επιφάνεια ζύγισης από σκληρυμένο γυαλί
  • Φιλικό προς τα ζώα - το αντιολισθητικό χαλάκι και η λειτουργία ζώων διευκολύνουν το ζύγισμα των ζώων
  • Καθαρή οθόνη οθόνη υγρού κρυστάλλου υψηλής τεχνολογίας με φωτισμό φόντου
  • Πρακτικό - Διεπαφή USB για εύκολη απόκτηση δεδομένων
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.4

Βασισμένο σε 12 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Denmark

Μέγα ιδιοφυΐα!!

Είμαστε μια οικογένεια σκύλων που θέλει να ελέγχει το βάρος των σκύλων και αυτό είναι απλά MEGA Genius! Ούτε πολύ ακριβό, ούτε πολύ βαρύ!! Ειναι υπεροχο! Ότι μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε το βάρος σας στο σπίτι και όχι μόνο στον κτηνίατρο! Εύκολο στη χρήση, τόσο εύκολο!! Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Και του αρέσει να το επιδεικνύει στα μέλη της οικογένειας που έχουν σκυλιά κλπ.!!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Sweden

Κύμα

Μια πολύ καλή ζυγαριά για τον σκύλο μου τώρα που πρέπει να χάσει βάρος. Εύκολο να τη ζυγίσεις.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Τάξη

Η ζυγαριά είναι εξαιρετική... για τον έλεγχο του βάρους των δύο σκύλων μου αλλά και για το ζύγισμα ενός πακέτου... Την πήρα μαζί μου στο σκυλίδικό μου και πολλά σκυλιά μπόρεσαν να ελέγξουν το βάρος τους με αυτόν τον τρόπο. Τέλειος…

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Μπλουζα

Η ζυγαριά λειτουργεί καλά και φαίνεται σταθερή. Τα σκυλιά έχουν αρκετό χώρο και ανεβαίνουν ανεξάρτητα. Είμαι ενθουσιασμένος.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Η ζυγαριά λειτουργεί άριστα. Το κατοικίδιό μας λατρεύει το περπάτημα πάνω του - χάρη στη μεγάλη πλατφόρμα και το αντιολισθητικό χαλάκι. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ακριβές. Χωρίς φως της ημέρας, δηλαδή μόνο με τεχνητό φως, η οθόνη μερικές φορές δεν είναι εύκολη στην ανάγνωση, αλλά μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε· αν σκύψουμε αναλόγως, μπορέσαμε να διαβάσουμε καθαρά κάθε τιμή μέχρι στιγμής. Πέντε αστέρια για ένα εξαιρετικό προϊόν.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Italy

Βιομηχανική ζυγαριά δαπέδου

Εξαιρετική και λειτουργική κλίμακα, αντικατοπτρίζει πλήρως την περιγραφή και εκτελεί πολύ καλά την εργασία για την οποία αγοράστηκε. Ευχαριστούμε

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 29 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Κτηνιατρική ζυγαριά - 30 κιλά

Πολύ καλό προϊόν Γρήγορη και έγκαιρη παράδοση

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Εν τω μεταξύ, κατάλαβα πώς να βαθμονομήσω τη ζυγαριά. Μετά ζυγίζει με μεγάλη ακρίβεια και όλα είναι καλά. Γι' αυτό αυξάνω τη βαθμολογία από ένα σε τέσσερα αστέρια. Αφαίρεση 1 αστεριού για το δύσοσμο ελαστικό χαλάκι. Ακολουθούν οι οδηγίες για το πώς λειτούργησε η βαθμονόμηση για μένα: Προσοχή, Σημαντικό: Τοποθετήστε τη ζυγαριά σε ένα επίπεδο, σκληρό δάπεδο (το χαλί μπορεί να κάνει ακριβή βαθμονόμηση και αργότερα να ζυγίζει πολύ ανακριβές). 1. Όταν η ζυγαριά είναι απενεργοποιημένη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί "UNIT" για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί "ON/OFF" χωρίς να αφήσετε το κουμπί "UNIT". 2. Όταν ενεργοποιηθεί η ζυγαριά, αφήστε τα κουμπιά. Το μήνυμα «CAlu» εμφανίζεται στην οθόνη. 3. Επιλέξτε τη μονάδα βαθμονόμησης (kg; lb) πατώντας το κουμπί "UNIT". 4. Πατήστε το κουμπί "HOLD". Η καθορισμένη τιμή βαθμονόμησης 020,00 εμφανίζεται στην οθόνη. 5. Ένα σύμβολο που αναβοσβήνει στην εμφανιζόμενη τιμή βαθμονόμησης υποδεικνύει ότι το ψηφίο μπορεί να αλλάξει. Χρησιμοποιήστε το κουμπί "UNIT" για να επιλέξετε το ψηφίο που θέλετε να αλλάξετε και χρησιμοποιήστε το κουμπί "ZERO" για να αυξήσετε την τιμή που αναβοσβήνει. 6. Πατήστε το κουμπί "HOLD". Το μήνυμα «CAL» εμφανίζεται στην οθόνη. 7. Τοποθετήστε ένα φορτίο με το ρυθμισμένο βάρος βαθμονόμησης στην πλατφόρμα ζύγισης. 8. Πατήστε το κουμπί "UNIT" για να ξεκινήσει η διαδικασία βαθμονόμησης. 9. Μια σειρά αριθμών θα εμφανιστεί στην οθόνη κατά τη διαδικασία βαθμονόμησης. Αφού σταθεροποιηθεί η ένδειξη, πατήστε δύο φορές το κουμπί "UNIT". 10. Η καθορισμένη τιμή βαθμονόμησης εμφανίζεται στην οθόνη. 11. Αφαιρέστε το βάρος από την πλατφόρμα. 12. Απενεργοποιήστε τη συσκευή με το κουμπί "ON/OFF".

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Τα εμπορεύματα παραδόθηκαν γρήγορα και λειτουργούν όπως έπρεπε 👍🏼 Υπάρχει μια μικρή αφαίρεση πόντων για τη μυρωδιά του προστατευτικού χαλιού. Ο σκύλος μου ανεβαίνει στη ζυγαριά χωρίς κανένα πρόβλημα και ακόμα και αφού το ζυγίσει πολλές φορές, δείχνει πάντα το ίδιο βάρος..TOP 👍🏼

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας