Trustpilot
(1) αναθεώρηση

Ζυγαριά πλατφόρμας - βαθμονομημένη - 150 kg / 50 g

339,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10200001

|

Μοντέλο: BEKO+LCD035X040150-B1

Χαμηλό απόθεμα

Βιαστείτε! Μόνο λίγα αντικείμενα έχουν απομείνει!

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
339,00 €
3+
5%
322,05 €
5+
10%
305,10 €
10+
15%
288,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Βαθμονομημένο, ρυθμιζόμενο και κατάλληλο για επαγγελματικούς λόγους
  • Πιστοποιημένη ακρίβεια 20 g (60 kg) ή 50 g (150 kg)
  • Μοντέρνα οθόνη οθόνη υγρού κρυστάλλου με φωτισμό φόντου και πτυσσόμενο τρίποδο
  • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως και 100 ώρες
  • Ευρύχωρη πλατφόρμα κλιμάκωσης από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Διασύνδεση RS 232 για κοινή χρήση δεδομένων με τυπικά πρωτόκολλα επικοινωνίας
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Πλαστικό ABS
Ανοξείδωτο ατσάλι
Ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Απεικόνιση
οθόνη υγρού κρυστάλλου
Τάση [V]
110-230
ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ
Μετασχηματιστής AC + μπαταρία
Εύρος βάρους [kg]
0,4 - 150
Επιφάνεια ζύγισης [mm]
400 x 350 x 50
Ύψος ψηφίων [mm]
28
Κατηγορία ακρίβειας
Iii
Μονάδες ζύγισης
κιλό
Ακρίβεια/Ακρίβεια [kg]
0,02 Lub 0,05 W Zależności Od Wybranego Trybu
Μέγιστο ασφαλές φορτίο
Nie Przekraczać Zakresu Ważenia
Θερμοκρασία λειτουργίας [°C]
Από -10 έως 40
Υλικό επιφάνειας ζύγισης
Stal Nierdzewna
Λεπτομέρειες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας
Μπαταρία 6V 4,5Ah
Απόβαρο
Ναι
Μηδέν
Ναι
Διάρκεια μπαταρίας
100 h
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
35.5 x 46 x 52 cm
Βάρος
13.5 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
41 x 30 x 51 cm
Βάρος αποστολής
14.15 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κλίμακα πλατφόρμας BEKO+LCD035x040150-B1
  • Βύσμα τροφοδοσίας
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Ζυγαριά πλατφόρμας - Βαθμονόμηση - 150 kg / 50 g

Οι αξιόπιστες μετρήσεις αποτελούν τη βάση της επιχείρησής σας, είτε αποστέλλετε αγαθά είτε διαπραγματεύεστε χύμα αγαθά. Κάθε γραμμάριο μετράει. Αυτή η κλίμακα μετρά με ακρίβεια και παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες για τα προϊόντα σας. Δείτε τη βαθμονομημένη ζυγαριά πλατφόρμας για έως 150 κιλά από την TEM! Δεν είναι μόνο εύκολο στη χρήση και φορητό - αυτή η ζυγαριά πληροί επίσης τις απαιτήσεις υψηλής ακρίβειας του εμπορίου.
Η κλίμακα πλατφόρμας συμμορφώνεται με τους κανονισμούς για το εμπόριο. Αυτό επιβεβαιώνεται από το σήμα ποιότητας M σε πράσινο φόντο. Θα βαθμονομηθεί και θα παραδοθεί με επαληθεύσιμο τρόπο, αλλά θα πρέπει και πάλι να πιστοποιηθεί από εξουσιοδοτημένο άτομο, ανάλογα με τους εθνικούς κανονισμούς. Αυτή είναι η βάση για τον νόμιμο προσδιορισμό του βάρους για τα αγαθά που προσφέρονται προς πώληση.
Η ακρίβεια της ζυγαριάς εξαρτάται από το μέγιστο βάρος που θέλετε να μετρήσετε. Η ζυγαριά πλατφόρμας της TEM έχει δύο εύρη μέτρησης, γεγονός που αυξάνει την ακρίβεια όταν ζυγίζονται λιγότερο βαριά αντικείμενα. Μπορούν να μετρηθούν έως και 60 kg με μέγιστη απόκλιση 20 g, για αντικείμενα έως 150 kg, η απόκλιση μπορεί να είναι έως και 50 g. Η βαθμονόμηση, η οποία πρέπει να ανανεωθεί μετά από δύο χρόνια, διασφαλίζει ότι δεν θα ξεπεραστεί η απόκλιση.
Οι τιμές εμφανίζονται σε μια σύγχρονη οθόνη οθόνη υγρού κρυστάλλου, η οποία είναι προσαρτημένη στην ισορροπία με ένα πτυσσόμενο τρίποδο. Τα ψηφία στην οθόνη είναι μεγάλα και ευανάγνωστα. Για σταθερά τέλεια ορατότητα υπάρχει ρυθμιζόμενος οπίσθιος φωτισμός. Μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ή να χρησιμοποιηθεί όταν ένα αντικείμενο τοποθετείται στη ζυγαριά ή πατηθεί ένα κουμπί.
Για βέλτιστη προβολή, η οθόνη μπορεί να γείρει και να προσαρμόζεται στις προσωπικές σας ανάγκες. Ο προσανατολισμός της οθόνης μπορεί επίσης να αλλάξει. Είτε είναι ευθυγραμμισμένο είτε απέναντι από την επιφάνεια ζύγισης. Λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων, μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε τη συσκευή στις συνθήκες εργασίας σας.
Ο σαφώς σχεδιασμένος πίνακας ελέγχου είναι εύκολος στη χρήση. Υπάρχουν πέντε κουμπιά για τον έλεγχο των απαιτούμενων βασικών λειτουργιών: Λειτουργία, οπίσθιος φωτισμός, ολίσθηση, εύρος μέτρησης και μηδενισμός. Επιπλέον, μια φωτεινή ένδειξη στην οθόνη υποδεικνύει πότε η ζυγαριά έχει εξισορροπηθεί. Οι επιμέρους λειτουργίες επισημαίνονται ακουστικά. Ο πίνακας ελέγχου προστατεύεται από ένα διαφανές κάλυμμα.
Η οθόνη της ζυγαριάς τροφοδοτείται από μπαταρία, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και εν κινήσει. Έχει διάρκεια μπαταρίας έως και 100 ώρες και εκπληκτική αντοχή. Για να φορτίσετε την μπαταρία όπως απαιτείται, η οθόνη δείχνει την τρέχουσα φόρτιση της μπαταρίας. Για αποθήκευση ή μεταφορά, μπορείτε να διπλώσετε το βαμμένο σιδερένιο τρίποδο με μερικά απλά βήματα.
Η επιφάνεια ζύγισης είναι κατασκευασμένη από στιβαρό, υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Δεδομένου ότι είναι ανοιχτό από τρεις πλευρές, μπορούν να ζυγιστούν ακόμη μεγαλύτερα αντικείμενα που υπερβαίνουν την περιοχή των 35 x 40 cm. Μια κομψή άκρη όπου η οθόνη είναι τοποθετημένη στο τρίποδο προστατεύει τη ζυγαριά από ζημιά κατά τη διάρκεια της ζύγισης. Τα αντιολισθητικά και ρυθμιζόμενα καθ' ύψος πόδια εξασφαλίζουν ασφαλή οριζόντια τοποθέτηση.
Η ζυγαριά πλατφόρμας διαθέτει διεπαφή RS 232 που σας επιτρέπει να τη συνδέσετε σε υπολογιστή ή ταμειακή μηχανή. Διατίθενται διαφορετικά πρωτόκολλα επικοινωνίας για μεταφορά δεδομένων, όπως DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS (NCI) ή ACLASS.

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Αναπτύξτε την κλίμακα

Αυτή η κλίμακα ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες μου. Ελαφριά, στιβαρή και μεγάλη πλατφόρμα. Λειτουργική οθόνη. ΕΞΟΧΟΣ!!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Τι κάνω εάν η ζυγαριά μου σπάσει;

Προσφέρουμε επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών και θα αναθέσουμε την επισκευή της συσκευής σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη σέρβις. Επομένως, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας