Trustpilot
(9) Κριτικές

Θερμαντήρας Σάουνας - 8 kW - 30 έως 110 °C

239,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10250222

|

Μοντέλο: UNI_SAUNA_G8.0KW

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
239,00 €
239,00 €
0%
717,00 €
227,05 €
5%
1.195,00 €
215,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρό - απόδοση 8 kW
  • Απλό - εύκολη εγκατάσταση και χρήση
  • Γρήγορο - θερμαίνεται στους 110 °C
  • Ανθεκτικό - αδιάβροχο υλικό
  • Κινητό - φορητή κατασκευή
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.6

Βασισμένο σε 9 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

τιμή-απόδοση

Σούπερ εύκολη εγκατάσταση (πρέπει να γίνεται πάντα από ηλεκτρολόγο) Είμαι από αυτούς με χαμόγελο. Η απόδοση τιμής ασυναγώνιστη. Το κόστος για την επισκευή θα ήταν περισσότερο. Ποιότητα. Μια πρόταση για βελτίωση είναι ο σφιγκτήρας σύνδεσης

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Netherlands

Διαλυμένο

Ένα μικρό θέμα επιλύθηκε πολύ επαγγελματικά. Έτσι πρέπει να είναι! Σας ευχαριστώ!👍

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Austria

Ο θερμαντήρας σάουνας έγκαιρη παράδοση καλό προϊόν

Έλαβα τη θερμάστρα σάουνας, η οποία χρησιμεύει ως αντικατάσταση θερμαντήρα 18 ετών, εντός 5 ημερών (με ένα Σαββατοκύριακο ενδιάμεσα) από την ειδοποίηση παράδοσης. Το προϊόν αντιστοιχεί ακριβώς στην περιγραφή και ήταν ήδη σε λειτουργία μετά από 2 ώρες. Ανταλλαγή απλή και χωρίς προβλήματα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Θερμαντήρας σάουνας με καλή σχέση τιμής/απόδοσης

Ο φούρνος εξυπηρετεί πλήρως τον σκοπό του. Ζεσταίνεται γρήγορα και σκορπίζει μια ευχάριστη ζεστασιά. Η συναρμολόγηση και η ηλεκτρική σύνδεση είναι εύκολη. Μετά από μισή ώρα όταν ζεσταθεί για πρώτη φορά, η σχετική ανάπτυξη της μυρωδιάς έχει τελειώσει.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Φούρνος σάουνας

Δυστυχώς υπήρξε ζημιά στην πρώτη παράδοση. Οι επιστροφές και οι ανταλλαγές ήταν χωρίς προβλήματα. Ο νέος φούρνος λειτουργεί τέλεια.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Austria

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Φθηνή συσκευή με εκπληκτικά πολύ περίπλοκη συναρμολόγηση

Ο φούρνος εξυπηρετεί το σκοπό του – τιμή/απόδοση: πολύ καλός. Ο χρόνος παράδοσης αντιστοιχεί στην ανακοίνωση. η συσκευασία είναι καλή. Οι πληροφορίες για το προϊόν είναι ανεπαρκείς. Η περιγραφή στον ιστότοπο δεν αντιστοιχεί σε βασικά μέρη στις οδηγίες χρήσης: - Σύμφωνα με αυτό, ο φούρνος πρέπει να τοποθετηθεί σε απόσταση 20 cm από το δάπεδο. Ωστόσο, η πρώτη εικόνα δείχνει ένα μοντέλο δαπέδου και λέει μόνο «Δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο». Ωστόσο, αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για να λειτουργήσει η κυκλοφορία του αέρα. - Η επιτοίχια τοποθέτηση δεν είναι καλά μελετημένη. Με κανονικές βίδες, η σόμπα μπορεί να συνδεθεί σταθερά στον τοίχο μόνο εάν χρησιμοποιείτε κατσαβίδι όφσετ. (Συμβουλή: χρησιμοποιήστε μια βοηθητική κατασκευή ή βίδες Allen) - Για να τοποθετήσετε το καλώδιο τροφοδοσίας, πρέπει να ανοίξετε μια τρύπα ή να πριονίσετε μέσα από σκληρό πλαστικό (χωρίς αφαιρούμενα βύσματα). - Ο θερμοστάτης δεν είναι ενσωματωμένος, αλλά πρέπει (λογικά!) να τοποθετηθεί στην οροφή και περιλαμβάνεται στη μονάδα ελέγχου, η οποία μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά. - Όταν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, καίγεται μια προστατευτική στρώση καπνίσματος των θερμαντικών στοιχείων. Μόνο μετά από περίπου μία ώρα θέρμανσης με την πόρτα ανοιχτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί η σάουνα χωρίς εκπομπές οσμών. - Δεν αναφέρεται στην περιγραφή ότι δεν περιλαμβάνεται καλώδιο σύνδεσης ρεύματος.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Η θέρμανση της σάουνας λειτουργεί καλά... αν τη συνδέσετε σωστά...

Τα παραγγελθέντα προϊόντα παραδόθηκαν πολύ γρήγορα μέσα σε δύο ημέρες. Αυτό ήταν εκπληκτικά καλό, γιατί αρχικά ανακοινώθηκε χρόνος παράδοσης 6 ημερών. Δυστυχώς, η ηλεκτρική σύνδεση με τη θέρμανση της σάουνας έγινε πρόβλημα. Η ηλεκτρική σύνδεση δεν περιγράφεται λεπτομερέστερα στις οδηγίες λειτουργίας: λέει μόνο “400V 3N, 5x2,5”. Δεν υπάρχει ούτε διάγραμμα κυκλώματος ούτε πληροφορίες σχετικά με την αντιστοίχιση των ακροδεκτών σύνδεσης. Άλλωστε, υπάρχει ένα ασημί αυτοκόλλητο με τις ονομασίες σύνδεσης στο κουτί σύνδεσης της θερμάστρας σάουνας. Ωστόσο, η θέση και το μέγεθος αυτού του αυτοκόλλητου δεν ταίριαζαν στο τερματικό σύνδεσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συνδέσω αρχικά τον φούρνο λάθος, μία από τις τρεις ασφάλειες να ενεργοποιηθεί αμέσως και ο φούρνος να μην λειτουργεί σωστά. Στη συνέχεια παραπονέθηκα για τη θερμάστρα της σάουνας και έλαβα έναν αριθμό επιστροφής εντός δύο ημερών. Κατά τη συσκευασία των εμπορευμάτων, κοίταξα προσεκτικότερα το τερματικό σύνδεσης και αναγνώρισα το σφάλμα με τη λανθασμένη αντιστοίχιση των τερματικών. Αφού συνέδεσα σωστά τη θέρμανση της σάουνας, λειτούργησε τέλεια. Το συμπέρασμά μου: Βαθμός 2…3 για τεχνικά έμπειρους ανθρώπους, Βαθμός 5 αν είναι για «κανονικούς καταναλωτές».

Απάντηση από

Ευχαριστώ για τη γνώμη σας. Εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας