Trustpilot
(1) αναθεώρηση

Απωθητικό ζώων υπερήχων - 2000 m² - 180° - Μπαταρία

79,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10280358

|

Μοντέλο: WIE-AR-010

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
79,00 €
79,00 €
0%
237,00 €
75,05 €
5%
395,00 €
71,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Αποτελεσματικό – επαγγελματικό μεγάφωνο με διάφραγμα πολυπροπυλενίου και ευρεία κάλυψη έως 2000 m² σε γωνία ήχου 180°.
  • Ακριβής – η συχνότητα απωθεί ποντίκια, αρουραίους, κουνάβια και άλλα τρωκτικά. αλλά βρίσκεται εκτός του φάσματος ακοής ανθρώπων, σκύλων ή γατών
  • Ευέλικτο – με αδιάβροχο περίβλημα και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες κατάλληλες για εσωτερική και εξωτερική χρήση
  • Απλή – εύκολη τοποθέτηση μέσω των ενσωματωμένων μαγνητών
  • Ανθεκτικό – το επαγγελματικό βιομηχανικό περίβλημα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε μηχανικές βλάβες, ηλιακό φως, βροχή ή παγετό
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Finland

κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Δεν είναι κατάλληλο για τη χρήση μου. Το προηγούμενο μοντέλο με συσκευή τροφοδοσίας λειτουργεί καλά, οι μπαταρίες αυτού άντεξαν έξω στους -5 με 0 βαθμούς μόνο για μια εβδομάδα! Το φυλλάδιο υποδηλώνει ότι η κατανάλωση ενέργειας της συσκευής είναι χαμηλή. Δεν είναι. Έχω εξοπλίσει και τις 3 συσκευές που αγόρασα με πηγή τάσης 6 V. Όταν προβάλλεται με παλμογράφο, ο ήχος είναι απενεργοποιημένος για 2,5 s και στη συνέχεια ένας ήχος μεταβλητής συχνότητας εκρήγνυται για 0,3 ... 1 s. Η συχνότητα ποικίλλει όπως υποσχέθηκε από 12 έως 24 KHz. Η ένταση είναι σταθερή. Για δυνατό τετραγωνικό κύμα 5 V. Η ηλεκτρονική πλακέτα είναι μικρή, αλλά δεν είναι προστατευτικά βερνικωμένη. Η χρήση σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να προκαλέσει οξείδωση και να σταματήσει να λειτουργεί. Η ψυχή της συσκευής είναι ένας μικροεπεξεργαστής 8 ποδιών Atmel TINY 13A. Εξοπλισμένη με πηγή ρεύματος (σύνδεση συγκόλλησης ή συμπίεσης), η συσκευή λειτουργεί και παράγει υπερήχους.

Απάντηση από

Σας ευχαριστώ για τα θετικά και ενθαρρυντικά σας λόγια. Ελπίζω να μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί σας στο μέλλον. Να εχεις μια ωραια μερα!
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας