Trustpilot
(2) Κριτικές

Πρέσα πέλετ - μέγ. 200 kg/h - Ø 229 mm

3.649,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10280042

|

Μοντέλο: WIE-PM-2000

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Παρασκευή 26 Ιουλίου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
3.649,00 €
3+
5%
3.466,55 €
5+
10%
3.284,10 €
10+
15%
3.101,65 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευπροσάρμοστο - παράγει pellet από οργανικό υλικό για ζωοτροφές, λίπασμα ή θέρμανση
  • Ισχυρό - επεξεργάζεται έως και 200 ​​kg/h τροφοδοσίας ή 120 έως 200 kg/h θρυμματισμένου ξύλου
  • Ισχυρός κινητήρας 7.500 W εξασφαλίζει ταχύτητα 1.450 στροφών ανά λεπτό
  • Ανθεκτικό - τα pellet έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χάρη στη θέρμανση στους 60 έως 80 °C
  • Διαισθητικό - συμπαγές, κινητό και εύχρηστο μηχάνημα με τέσσερις τροχούς
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Η μηχανή pellet για μεγάλες ποσότητες πέλλετ τροφοδοσίας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Είτε θέλετε να παράγετε μεγάλες ποσότητες pellets για τροφοδοσία, λίπανση ή θέρμανση με χαμηλό κόστος, η μηχανή pellet WIE-PM-2000 από τη Wiesenfield, οι ειδικοί για γεωργικές προμήθειες υψηλής ποιότητας, σας επιτρέπει να παράγετε έως και 200 kg pellets ζωοτροφών ανά ώρα ή επεξεργασία έως και 200 kg/h θρυμματισμένου ξύλου.

Ο επαγγελματικός μύλος pellet από τη συλλογή βιομηχανικού εξοπλισμού της Wiesenfield

Δημιουργήστε κυλινδρικά σφαιρίδια τροφοδοσίας σύμφωνα με τη δική σας συνταγή και θα γνωρίζετε πάντα ακριβώς τι υπάρχει μέσα. Εσείς μόνοι μπορείτε να αποφασίσετε ποιες βιταμίνες και μέταλλα θα προσθέσετε στο σιτάρι, τον καλαμπόκι, τη βρώμη ή το σανό για να ταΐσετε τα ζώα σας. Το ίδιο ισχύει και για τα συστατικά στα σπιτικά σφαιρίδια λιπασμάτων σας. Το μηχάνημα παρασκευής πέλλετ είναι επίσης ιδανικό για την κατασκευή πέλλετ από πριονίδι ή χαρτί για καύση σε σόμπα με περιβαλλοντικά βιώσιμο τρόπο χωρίς κόλλα, όπως αυτή που βρίσκεται στο πιεστήριο.
Το υλικό πιέζεται σε υψηλή πίεση μέσω μιας μήτρας 229 mm. Η πίεση και η θέρμανση στους 60 έως 80 °C παράγει σφαιρίδια σταθερής πίεσης, τα οποία έχουν διάμετρο 6 mm. Αυτή η διαδικασία θέρμανσης κάνει τα πέλλετ να διαρκούν περισσότερο. Χάρη στον πρακτικό αγωγό εκτίναξης από γαλβανισμένη λαμαρίνα χάλυβα, μπορείτε να γεμίσετε τα τελικά πέλλετ απευθείας σε σακούλες ή άλλα δοχεία.
Η μηχανή πέλλετ τροφοδοσίας, η οποία είναι πολύ κινητή χάρη σε τέσσερις σταθερούς τροχούς, τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 7.500 W. Το διαισθητικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με διακόπτη διακοπής έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται κεντρικά στο κουτί ελέγχου που κλειδώνει και επομένως είναι εύκολα προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή. Ένα προστατευτικό πλέγμα (πλέγμα 37 x 37 mm) στη χοάνη τροφοδοσίας εμποδίζει ξένα σώματα να πέσουν στην πρέσα ή κάποιος να φτάσει με το χέρι του και να τραυματιστεί σοβαρά. Η στιβαρή, συμπαγής μηχανή πέλλετ από χυτοσίδηρο θα σας προσφέρει πολλά χρόνια πιστής εξυπηρέτησης και επομένως είναι απαραίτητο σε κάθε αγροτική επιχείρηση!

Σημείωση σχετικά με τα ανταλλακτικά φθορά: Οι ενσωματωμένες μήτρες και οι κύλινδροι για πρέσες pellet μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 300 ώρες. Εάν αυτά είναι φθαρμένα, αντικαταστήστε τα αμέσως. Τα ανταλλακτικά δεν είναι εγγυημένα για τρία χρόνια. Μπορείτε να βρείτε τα αντίστοιχα ανταλλακτικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα expondo.

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.0

Βασισμένο σε 2 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 7 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Pelletpresse

Σας παρακαλώ εντυπωσιάστε το μηχάνημα κάνει αυτό που πρέπει και είναι εύκολο στη χρήση.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

AS-PM-2000

Η πρέσα pellet δεν είναι κακή. Ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων μου φαίνονται πολύ ακριβά Η στρογγυλότητα που ανακοινώνεται και η δική μου είναι πολύ διαφορετική. Μόνο ένα πρόβλημα έχω, έπρεπε να αλλάξω ρουλεμάν στους κυλίνδρους, κολλάει αλλά λαδώνει καλά. Για μεταφορά είναι άψογο

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η χωρητικότητα της πρέσας τροφοδοσίας;

Το μηχάνημα pellet μπορεί να επεξεργαστεί έως και 200 kg τροφοδοσίας ή έως και 200 kg ροκανίδια ξύλου ανά ώρα σε τελικά πέλλετ.

Μπορώ να παράγω πέλλετ διαφορετικών μεγεθών με την πρέσα πέλλετ;

Η μηχανή πέλλετ παρέχεται στάνταρ με καλούπι για πέλλετ με διάμετρο 6 mm. Εάν θέλετε να παράγετε μικρότερα πέλλετ, η Wiesenfield σας προσφέρει μήτρες με διάμετρο 2,5 έως 4 mm, οι οποίες είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την παραγωγή ζωοτροφών, για παράδειγμα για νεαρά πουλιά, κουνέλια, κοτόπουλα ή κατοικίδια όπως σκύλοι ή γάτες. Εάν χρειάζεστε μεγαλύτερα pellets, θα βρείτε κατάλληλους διάτρητους δίσκους με διάμετρο έως 8 mm στο expondo. Έτσι μπορείτε να καλύψετε τέλεια διαφορετικές περιοχές όπως πέλλετ ξύλου ως καύσιμο ή πέλλετ ως λίπασμα.

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας